Thaimassage Sandviken

På den här sidan kan du söka efter thaimassager i Sandviken. Du kan sortera på b.la pris och längd så att du hittar en thaimassage som passar just dig.

Mer info om Thaimassage Sandviken

Thaimassage är en populär sak som många besökare prövar när de kommer till Sandviken på semester. Thaimassage är dessutom oftast nåot billigare än vanlig massage i Sandviken. På den här sidan kan du hitta thaimassageställen i Sandviken.

Många spa och thaimassageställen i Sandviken erbjuder även örtmassage och oljemassage . Thaimassage har praktiserats i en eller annan form i över 2500 år . Även om teknikerna har rötterna i traditionell indisk medicin har thaimassagen spridits sig ända till Sandviken. Under en thaimassagebehandling används olika tekniker exempelvis djupvävnadsmassage och stretching. Detta för att ta bort stress och spänningar , öka flexibiliteten och dessutom förbättra cirkulationen .

En typisk thaimassage i Sandviken sker på en matta eller madrass på golvet , istället för på en upphöjd massagebänk . Du kommer att ges löst sittande kläder att byta till, liknar sjukhus scrubs eller pyjamas . Till skillnad från de flesta andra former av massage , thailändsk massage tekniker använda sina händer, fötter , knän och armbågar för att skjuta, dra och sträcka på kroppen i specifika poser . Även Thai massage lämnar de flesta människor pigg och de- betonade , är processen inte helt avkopplande eftersom din kropp håller på att manipuleras till ibland okända ställningar och det finns en hel del djupvävnadsknådning .

Thaimassage Sandviken